حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی- رئیس سازمان تبلیغات اسلامی امروز چهارشنبه (۲۲ خردادماه) در بیست و نهمین نشست سراسری مدیران امور قرآنی استانهای کشور که در سازمان دارالقرآن کریم برگزار شد، با ابراز خرسندی از حضور در جمع خادمان قرآنی کشور اظهار کرد: به نظر بنده اساس فعالیت تبلیغات اسلامی و کار فرهنگی در جامعه باید قرآنی باشد. قرآن نباید در عرض بقیه فعالیتهای فرهنگی باشد. تمام مجموعههایی که کار فرهنگی انجام میدهند باید کار قرآنی انجام بدهند لازم نیست به صورت تخصصی این کار را انجام بدهند بلکه باید اهمیت آن را بدانند و نسبت به آن اهتمام داشته باشند. مجموعههای قرآنی سازمان باید بتوانند یک چتر گستردهای ایجاد کنند که غیر از فعالیتهایی که مستقیم یا از طریق مؤسسات تحت پوشش انجام میدهند بقیه فعالیتهای فرهنگی قرآنی را نیز انجام بدهند.
وی یادآور شد: دست کم بر روی کاغذ نزدیک به ۱۰۰ هزار هیأت مذهبی و ۷۰ هزار مسجد در کشور وجود دارد. ما نمیخواهیم دستاوردهای قرآنی انقلاب را که بسیاری از آنها را مرهون سازمان دارالقرآن هستیم نادیده بگیریم، اما فاصله زیادی داریم که بگوییم جامعه قرآنی، نشر معارف قرآنی، انس جامعه و همه جوانان با قرآن صورت گرفته است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: سازمان دارالقرآن و نمایندگان سازمان تبلیغات در استانها که مسئولیت قرآن را از طرف این سازمان برعهده دارند باید تمام فعالیتهای قرآنی را تحت پوشش قرار دهند. به نظر بنده ما باید پای یک اتحادیه مدغم (ادغام شده) بایستیم و تمام نهادها و مراجع قانونی که ممکن است نگاه و دیدگاه دیگری داشته باشند را با این قانون ملزم کنیم که فعالیتهای قرآنی و فرهنگی به صورت متحد داشته باشند.
وی ادامه داد: خوشبختانه نسبت به خردادماه سال جاری که تنها یک پنجم بودجه مقرر در اختیار سازمان قرار داده شده بود، امسال بودجه قرآنی در اختیار دستگاهها قرار گرفته است و با کاهش کمی مواجه بوده است. معلمان، هنرمندان، اساتید دانشگاه و غیره همه باید مضامین قرآنی را بازگو کنند. بنده از اینکه سازمان دارالقرآن به سراغ مساله سبک زندگی رفته خوشحال هستم امیدوارم بتوانیم در این زمینه برنامهها و دستاوردهای ارزشمندی را ارائه بدهیم. باید جان مایه سخنان رهبری را از طریق فعالیتهای قرآنی و فرهنگی به جامعه عرضه کنیم و تبیین بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اسلامی باید به صورت قرآنی انجام پذیرد.
انتهای پیام/